USA

Om I er til pulserende metropoler, fantastiske naturoplevelser, små hyggelige byer, lækre strande, eller I vil opleve det hele, kan I få det i USA – her har I virkelig mulighed for store ferieoplevelser.

Skal det være de historiske og naturskønne rammer i New England, eller vil I fornemme stemningen fra før verden gik af lave i det sydøstlige USA. Hvad med et besøg i Orlando, verdens største legeplads for børn i alle aldre eller foretrækker I de betagende nationalparker i Rocky Mountains? Turen langs Stillehavets kyst står højt på manges ønskeseddel, og så er der jo også Hawaii-øerne, hvis kultur er så forskellig fra det, I oplever i resten af landet. Mulighederne er uendelige – og USA er absolut mulighedernes land!

Landet er stort – ca. 4.500 km fra øst til vest og 2.500 fra nord til syd, så en rejse til USA kræver god planlægning. Befolkningen er et kapitel for sig selv – de fleste amerikanere er utrolig imødekommende og selv om deres “how are you” ikke skal tages som en opfordring til en længere redegørelse for ens velbefindende, kan man som turist roligt indlede en snak og få nye venner – om ikke for livet – så for en time eller to.

Herunder kan du se en video om at køre rundt i USA i en autocamper.