NEW ZEALAND

Noget af det mest spændende ved New Zealand er det smukke varierende landskab. I kan opleve frugtbart landbrugsjord, endeløse sandstrande, snedækkede bjergkæder, gletsjere, smukke søer, dybe fjorde, rivende floder, vulkaner og uudforsket regnskov. New Zealand byder på flere enestående oplevelser som f.eks. at svømme med delfiner, se hvaler eller opleve sæler og pingviner svømmende omkring jeres båd, når I sejler på fjerntliggende fjorde. For de eventyrlystne er der mange udfordrende aktiviteter som white-water rafting, bungy jumping og faldskærmsudspring.

Ud over frisk luft, storslåede naturscenerier og mange udendørsaktiviteter vil der ved et besøg i New Zealand være rig mulighed for at opleve de meget imødekommende og venlige newzealændere.

New Zealand består af Nordøen, Sydøen og Stewart Island. Landet er lidt større end Storbritannien med et indbyggertal på kun godt 3,8 millioner. Der er to forskellige klimabælter i New Zealand. Helt oppe nordpå er der subtropisk klima, og i syd finder I mere subarktiske forhold. De varmeste måneder ligger fra november til april. I vintermånederne er der mange gode skisportssteder på Sydøen. Vejret er aldrig så dårligt i New Zealand, at der ikke er noget at give sig til, så landet kan besøges året rundt. I New Zealand er udvalget enormt og mulighederne talrige.