ESTLAND – Spa & Wellness

Fascinerende historisk charme i hovedstaden Tallinn og i andre gamle “hansa-byer”, store områder med uberørt skov, uspolerede strande, vådområder, der næsten er forsvundet i resten af Europa, små og store øer med gamle vindmøller og enebær-marker, dette er alle bare nogle af Estlands mange attraktioner. Grundet landets strategiske beliggenhed som et bindingsled mellem øst og vest, er landets historie gennem århundreder blevet farvet af griske konger og erobrere. Russisk ortodokse kirker, landsbyer med svenske stednavne, tyske herregårde og danske slotte – indflydelsen fra mange forskellige invationer, er hvad der gør denne baltiske stat så unik.
Det moderne Estland er gang i en rivende udvikling både økonomisk og socialt og i dag møder man et land, der både er rig på historie, kultur og oplevelser.

Selvom Estland har hundredårige traditioner for spa-behandlinger med helbredende mudderbade, sundhedsfremmende kildevand, saltkamre og lignende, så er det indenfor de seneste år, der er sket en eksplosionsagtig udvikling, når det gælder de mest moderne spabehandlinger.
Nye hoteller er blevet bygget og ældre kurhoteller er moderniseret, så der i dag er et imponerende udvalg af spa-hoteller, alle med det mest avancerede udstyr og moderne faciliteter, som tilbyder snesevis af tilbud om spa-behandlinger samt alle former for skønheds- og sundhedskure.
Både i hovedstaden Tallinn og på landets største ø, Saaremaa, findes der et stort udvalg af helt nye spa-hoteller. Alt sammen endda til overkommelige priser. For prisniveauet i Estland er generelt noget lavere end i Danmark. Flypriserne er tillige meget rimelige.
Så bare kom an: Spa og spar.

Uden for hotellerne er der masser af seværdigheder i den hyggelige gamle middelalderby Tallinn, hvor Dannebrog som bekendt ”faldt ned fra himlen” i 1219. Hele den gamle bydel er fredet af UNESCO som verdensarv. Så der er nok at se på.

Tallinn er Estlands hyggelige hovedstad. Den fredede gamle bydel er en levende middelalderby med masser af forretninger, gode restauranter og hyggelige barer. Tallinn er oplagt til en weekendtur, hvor hygge, god mad og afslapning er i højsædet.

Prisniveauet er meget lavere end i Danmark.

I Estland er der en lang tradition for spa og wellness, og Merition Grand Conference & Spa Hotel er sidste nye skud på stammen. Det er et elegant, nyt og moderne 3 ½ stjerners spa hotel, der tilbyder alle tænkelige behandlinger. Beliggenheden er helt central, værelserne lyse og servicen i top.